Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pallas Live – 27 okt. 2021

27 oktober @ 19:00

€39.00

Kom genieten van een culinair drie gangen verrassingsdiner in ons sfeervolle restaurant en geniet van live muziek.

Op woensdag 27 oktober zullen gitarist en zanger Jan de Bruijn, toetsenist Pieter van Bogaert en bassist Bart Kamp de beste Americana muziek komen spelen. Ze staan deze avond voor het eerst als trio op het podium.

Jan de Bruijn (Vocal en Gitaar)
In de jaren tachtig speelt The Crew een toonaangevende rol in het internationale clubcircuit.  The Crew kent – nu nog steeds – vele, trouwe fans, Jan de Bruijn: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel. Niet voor niets deelde hij tot nu toe podia en studio’s met Johnny Copeland, Calvin Owens (o.a. BB King) , Jerry McCain, Jo Lemaire, Bløf, Eddie C Campbell, The Uptown Horns, Kaz Lux, Oscar Benton, Raymond van het Groenewoud, Stef Bos en vele anderen.

“Aan het fijne bluesy gitaargeluid kunnen maar weinigen tippen evenals zijn heerlijk ontspannen klinkende vocalen.” The Bluesalone

Pieter van Bogaert (Hammond en Piano)
Maakte samen met zwager Jan de Bruijn deel uit van de legendarische formatie The Crew. Hij was betrokken bij talrijke blues projecten zoals Otis Grand , Blue Blot en heeft getourd met Johnny Copeland. Hierna volgende nog verschillende bands zoals Double Brown en de Blue. Pieter maakte jaren deel uit van de band van Raymond van het Groenewoud.

Bart “Blind B’ “Kamp (Bass).
Vriend Monti Amundson is naamgever van de bijnaam van de bassist. (Inter)nationaal actief en speelt met o.a.: Big Monti Amundson, SaRon Crenshaw, Junior Mack, Ana Popovic Band, David Gogo en vele anderen.


Onze deuren gaan open om 18.00 uur en het eerste gerecht zal om 19.00 uur worden uitgeserveerd.

De prijs is 39 euro per persoon, exclusief drankjes.

Een coronatoegangsbewijs is vereist.
Je kunt je coronatoegangsbewijs online downloaden óf een papieren versie aanvragen via www.coronacheck.nl

Gegevens

Datum:
27 oktober
Tijd:
19:00
Kosten:
€39.00

Locatie

Pallas
Hof 19
Amersfoort, 3811 CJ Nederland
Telefoon:
0334611310

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Pallas Live - 27 okt. 2021
39,00
32 beschikbaar
Copyright © 2021 - Pallas Amersfoort
Hof 19, 3811 CJ Amersfoort • info@pallasamersfoort.nl
KvK-nummer: 31049150
Designed by }bdlp{